Štamparija Golbi

Štamparija Golbi je jedna od najvećih i najsavremenijih štamparija na našim prostorima.

Mi smo štamparija koja iz godine u godinu raste i razvija se. Konstanto pratimo sve inovacije u oblasti grafičke industrije i uvjek idemo u korak s vremenom. Uspješno i s ljubavlju radimo i težimo da svojim znanjem, kvalitetom, kreativnošću i stalnim ulaganjem i usavršavanjem ispunimo sve zahtjeve svojih komitenata.

Naša kompanija broji oko 20 zaposlenih i posluje na oko 1000 m2 prostora. Uvjek nastojimo da vam pružimo vrhunsku uslugu i to na način što zaokružujemo kompletan proces od ideje, grafičkog dizajna i pripreme za štampu do gotovog proizvoda.

Naša misija i obećanje

Naša misija je da obezbijedimo proizvode najboljeg kvaliteta, po najvećim svjetskim standardima i najbolju uslugu za naše klijente. Pružićemo vam zasigurno jedinstven proizvod koji će vas izdvojiti i razlikovati od drugih. Obećavamo da ćemo ispuniti vaša očekivanja, na vrijeme i u okvirima vašeg budžeta.

Principi kojima se vodimo

Ponosni smo na jake korijene koje smo razvili u našoj zajednici. Da bismo izašli u susret vašim potrebama posvećeni smo tome da budemo lideri u tehnologijama koje koristimo. I dalje ćemo razvijati svoje vještine, a ekspeditivni tim stručnjaka iz oblasti štamparstva i marketinga uvjek će biti spreman odgovoriti na sve izazove koji nam se nađu na putu.

Naš cilj je oduvjek bio da na što bolji način razumijemo potrebe tržišta i da pružimo potpunu integraciju svim našim klijentima.

Naš istorijat

Štamparija Golbi započela je sa svojim radom 14.08.2002. godine.

S pažnjom osluškujući potrebe tržišta za kvalitetnom štampom i proizvodima koji prate visoke svjetske standarde, pronašli smo način da ostvarimo dobre partnerske odnose sa izuzetno velikim brojem kompanija kako u našoj zemlji tako i u svijetu.

Golbi je prvenstveno sinonim za kvalitet, profesionalnost, konkuretne cijene, brzinu i kratak rok isporuke.

Dugogodišnjim predanim radom, postali smo primjer odličnog poslovanja i postavili visoke standarde u oblasti štampe. Naš profesionalni tim, spreman je u svakom trenutku da Vam ponudi originalna idejna rešenja, kao i da ista realizuje u najkraćem vremenskom periodu.

Naš tim

Koliko smo ponosni na svoje proizvode, usluge i tehnologiju, isto toliko smo ponosni i na stručni tim naše kompanije. Oduvjek smo se bavili kvalitetnom izgradnjom odnosa kako sa našim komitentima , tako i unutar same kompanije. Iz tog razloga smo dali prednost zapošljavanju samo najkvalifikovanijim stručnjacima koji će doprinositi našem timu. Svaka osoba iz našeg stručnog tima predana je pružanju vrhunske korisničke usluge i proizvodnji najkvalitetnijih proizvoda.

Oprema

Štamparija Golbi koristi najsavremeniju tehnologiju i oremu u štamparskoj industriji. Naša vrhunska oprema omogućuje nam pružanje visokokvalitetnih proizvoda i u kratkom vremenskom roku.

Posjedujemo savremene ofsetne i doradne mašine renomiranih svjetskih brendova pomocu kojih smo i uz znanje i vještine naših operatera uspjeli da se izdignemo i visoko kotiramo u štamparskoj industriji kako u Crnoj Gori , tako i u regionu.

Pored štamparskih ofsetnih i doradnih mašina možemo da se pohvalimo i najsavremenijim tehnologijama i mašinama i u oblasti digitalne štampe, kao i štampe velikih formata.

Konstantnim praćenjem inovacija i trendova i konstantnim ulaganjem u opremu i kadar stvorili smo kompaniju koja je sinonim za kvalitet i inovativnost.

Kvalitet je nešto po čemu nas danas svi prepoznaju na tržištu i time se posebno ponosimo.